.

Door haar rol als coach, tijdelijk manager of adviseur is zij per definitie een relatieve buitenstaander, maar wel één die betrokken is. Altijd geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt, wat ze beweegt of juist tegenhoudt. Ze luistert naar wat haar verteld wordt, maar ook naar wat niet verteld wordt en wat onder de oppervlakte leeft. Zij zet zich altijd voor de volle 100% in en maakt het af.

Betekenisvol

Ze laat mensen in hun waarde op zoek naar hun meerwaarde voor de organisatie. Ze mobiliseert de kwaliteiten en ervaring van medewerkers/opdrachtgever om een gezamenlijk doel te bereiken. Ook op organisatieniveau gaat ze uit van de betekenis van de organisatie, de nulvraag, om van daaruit toegevoegde waarde te genereren. Ze maakt verschil.

Verbindend

Haar kracht ligt in het verbinden van mensen, aan elkaar en aan een gezamenlijk doel. Ze weet anderen te motiveren door te appelleren aan hun constructieve houding en hun eigen, unieke bijdrage. De kunst is individuele belangen en verwachtingen te laten harmoniëren met het organisatiebelang. Ze zoekt nooit het conflict maar biedt weerwoord en, indien nodig, confronteert ze op een positieve, respectvolle manier.  

Achtergrond

  • Algemene Sociale Wetenschappen/Management en Organisatie Universiteit Utrecht
  • Docent/onderzoeker Universiteit Utrecht
  • Intern Organisatieadviseur Gemeente Nieuwegein
  • Senior Management Consultant Capgemini ConsultingServices
  • Senior Project- en Interimmanager 2mchange

KATALIZE

It Bosk 5
9022 BV Mantgum
058-289 49 03

info@katalize.nl

Copyright Katalize 2015 | Ontwerp KOP11